Våre kurs

Tilpasset deg

Kurs til lærere, elever, vennegjengen eller kanskje teambuilding med jobben? Frisbeegolf, også kjent som diskgolf er en morsom aktivitet som passer for alle aldersgrupper og man trenger ikke ha noen tidligere erfaring med kasting av frisbee for å ha det gøy på banen. 

Kurs

Vi tilpasser kurset for deres erfaringsnivå og lager et opplegg som skal både være morsomt og lærerikt. Vår erfaring og tilbakemelding fra tidligere kurs, viser at kurset både skaper og forsterker relasjoner mellom deltakerne. Et kurs i diskgolf passer derfor til alt fra oppbygging av samhold i nye team og klasser, til forsterking av forholdet mellom de ansatte i kontorlokalet.   Vi har gjennom flere år kurset små og store grupper med vår brede erfaring fra sporten. Ta kontakt på kontakt@frisbeebutikken.no for mer informasjon eller booking.


Priser på kursing:

1 time kurs, 1 instruktør
1 person - 600kr
2 personer - 700kr
3 personer - 800kr
4 personer - 900kr

1 time, 2 instruktører (Bedre personlig oppfølging)
3 personer - 1100kr
4 personer - 1250kr


Det er egne gruppepriser ved 5 eller flere personer.
Ta kontakt med oss på kontakt@frisbeebutikken.no for tilbud.

Bedriftspakke

Vi synes frisbeegolf er gøy, og vi formidler gjerne det til deres bedrift. Vi gir et lynkurs i hvordan du bør kaste før vi arrangerer en liten konkurranse tilpasset ferdighetsnivået.

Opplæring
Vi kurser alle ansatte slik at de føler mestring.

Konkurranse
Vi lager en uformell konkurranse på slutten av dagen.

Kjøp av disker
Vi tar med oss disker slik at dere kan kjøpe disker.


Start prosjektet i dag!

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien. Vi er her for å hjelpe. Det er aldri for tidlig, eller for sent å få frisbeebutikken på banen (pun intended).

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.