Vi baner vei
Vår kompetanse - ditt nærmiljø

Banebygging

Diskgolf er en av, om ikke den raskest voksende sporten i Norge i dag. Vi ser derfor et stort behov for flere og større baner over hele landet. Diskgolf er en lavterskelsport med lave innkjøpskostnader for både banebygger og begynnende spillere. Kombiner de lave kostnadene med at det er en sport for alle aldersgrupper og man kan forstå hvorfor det er en attraktiv fritidsaktivitet for veldig mange. Diskgolf har også vist seg å være en veldig effektiv måte å få barn og unge ut i aktivitet. 

Vi i Frisbeebutikken tilbyr effektive løsninger til privatpersoner, skoler, idrettslag, bedrifter og kommuner til en lav pris.

Vi tilbyr:
- Banedesign - befaring og utstikking av hull
- Baneutstyr
- Montering av komplett bane
- Design av info- og utkastskilt
- Konkurransedyktige priser og bred erfaring

En diskgolfbane kan bygges nesten hvor som helst og en bane har veldig liten innvirkning på naturen. I dag kan man finne diskgolfbaner på åpne ballgolfbaner og parker, så godt som i tette skogsområder. I motsetning til mange andre sporter, setter vi pris på naturlige hindringer som for eksempel trær og kupert terreng. Ett skogholt som i dag ikke blir brukt, kan med få inngrep gjøres om til en morsom og teknisk utfordrende bane som myldrer av ivrige disk-kastere. Det er viktig for oss i Frisbeebutikken at vi gjør så lite inngrep i naturen som overhodet mulig.

Har dere et område som kan passe disse beskrivelsene og ønsker å se på muligheten for å bygge bane der? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat på e-post: kontakt@frisbeebutikken.no eller telefon 401 09 073

FØRSTE STEG

Forarbeid

Gratulerer, du er allerede i gang med første steg! Vi i frisbeebutikken vil gjerne hjelpe deg og skjønner at du kan sitte med mange spørsmål i oppstarten. Hvordan kan jeg sikre at det er trygt å bruke banen? Hvor mange kurver skal vi sette opp? Hvor vanskelig skal banen være? 

Det finnes mange måter å svare kjedelig på disse spørsmålene. «Det kommer ann på», «Det er for tidlig å si», «Det finner du ut etter hvert». Vi i frisbeeklubben ønsker å være tydelige i våre svar. Hver bane har sine ulikheter og utfordringer som gjør at vi ikke kan gi konkrete svar før du har tatt kontakt (bruk skjemaet nederst på siden).

Men, vi har lang erfaring med å bygge baner, så vi gir konkrete svar basert på baner vi har bygget. Det vil nok ikke være 100% likt på banen du er i ferd med å lage, men det hjelper deg kanskje litt på vei.

Hvordan kan jeg sikre at det er trygt å bruke banen?
Ulykker kan skje, men vi tar sikkerhet på alvor når du bestiller baner fra oss. Vi er med på befaring og sørger for å minimere sjansen for ulykker på din bane.

Hvor mange kurver skal vi sette opp?
De fleste baner er enten 9 eller 18 hull. Vi hjelper deg med å få ut det beste fra ditt nærområde og vil hjelpe deg med å gjøre riktige valg på antall hull.

Hvor vanskelig skal banen være?
Vi sørger for en god variasjon på banene vi bygge og tilpasser vanskelighetsgrad etter nærmiljø og terreng. Kanskje dere ønsker en kurv tilrettelagt for barn, eller personer som ikke kan gå i skogsløyper?

STEG 2

Finne riktig sted

En diskgolfbane kan bygges nesten hvor som helst og en bane har veldig liten innvirkning på naturen. I dag kan man finne diskgolfbaner på åpne ballgolfbaner og parker, så godt som tette skogsområder. I motsetning til mange andre sporter, setter vi pris på naturlige hindringer som for eksempel trær og kupert terreng. Ett skogholt som i dag ikke blir brukt, kan med få inngrep gjøres om til en morsom og teknisk utfordrende bane som myldrer av ivrige disk-kastere. Det er viktig for oss i Frisbeebutikken at vi gjør så lite inngrep i naturen som overhodet mulig.

Steg 3

Planlegging

Vi kommer på befaring og legger frem forslag på hullene som skal settes opp, samt markere punkter for kurv og utkastfelt. Her vil vi også få oversikt over utfordringer og ta hensyn til naturen og eventuell annen aktivitet i området.

Vi tar kontakt med lokale byggevarehandler for å sikre en effektiv leveranse av materialene som skal til. Verktøy og annet utstyr tar vi i frisbeebutikken ansvar for. Når alt det praktiske er på plass, vil vi så raskt som mulig finne en passende datoer for selve byggingen av banen.

Steg 4

Ferdigstilling

Det siste som gjøres på en bane er å sette opp banekart, infoskilt og utkastskilt. Dette for å sikre at eventuelle endringer som skjer under byggingen kommer med. Skiltene festes på allerede monterte stativ som settes opp under banebyggingen og kan enkelt monters av oss eller baneeiere.

Siste steg

Åpning

Under baneåpningen er vi gjerne til stede med butikken, holder kurs, introduserer banen med mer. Her lager vi et opplegg etter ønske og i samarbeid med dere.

Start prosjektet i dag!

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien. Vi er her for å hjelpe. Det er aldri for tidlig, eller for sent å få frisbeebutikken på banen (pun intended).

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.