Butikken

«Butikken» i seg selv er forskjellig fra sted til sted. I Trondheim har vi en tilhenger full av disker som vi prøver å stille til disposisjon under større arrangementer i hele Norge, i tillegg til ukesgolfer i Trondheim. Vi er også tilstede på andre ukesgolfer: Bodø, Stjørdal og Surnadal.

 

Frisbeebutikken stiller med erfaring og kunnskap om produktene, og hjelper alle som kommer innom. Om du har et arrangement du mener vi kan bidra på er det bare å ta kontakt. Vi tar oss gjerne en tur på besøk.

Serierunder

Butikken vil i utgangspunktet være på plass på alle serierunder i regi av Trondheim Frisbeeklubb klokken 17:30 hver onsdag og hver søndag. Den vil da være åpen fra 17:30 til 18:00 og etter runden er ferdig, ca 20:00, til 21:00. Serierundene er normalt fra starten av april til slutten av september.

Turneringer

Frisbeebutikken vil også tilstrebe å komme seg ut på større diskarrangementer i Norge, som Norgescup, NM og andre større arrangement.

Etter avtale

Ønsker du å besøke butikken utenom tidspunktene nevnt over kan det avtales direkte ved å sende melding til eller ringe 92 80 80 95. Frisbeebutikken blir veldig glad for besøk!